Hah! Taidot ruostuvat kun ikää kertyy mutta ei sitä vielä ihan kalkkeutuneita olla. Hamsterball toki meni jo läpi mutta sen mukavanoloinen pokaalisetti houkutteli jatkamaan. Parin tunnin lisäpanostuksen myötä niistäkin on haalittu nyt kaikki siihen virtuaalikaappiin sitä virtuaalipiliä pidentämään. Tuo ei tietenkään toiminut minään ajavana voimana mutta silloin äärimmäisen harvoin kun jokin peli on riittävän hauska ja sen trophyt tuota hauskuutta tukevat, lähtee niitä metsästämään ihan mielellään.

Tuossa touhussa se kahdeksan tason isometrinen puoli loisti jälleen kerran, kun erittäin tiukat mutta silti reilut aikarajat houkuttivat vetämään lyhyitä, vain 10-40 sekuntia kestäviä suorituksia, joiden piti napsahtaa kohdalleen kokolailla täydellisesti. Jatkuvasta uudelleenyrittämisestä tuli mieleen lähinnä 360:n maanmainio Trials HD ja nimenomaan hyvässä mielessä. Kun mikä tahansa haaste kestää kokonaisuutena vain ohitsekiitävän hetken verran, on sitä valmis hiomaan paremmaksi vaikka kuinka pitkään ja vaikka kuinka moneen kertaan.

Mieli on pirteä myös shoppailun kannalta. Oheinen hivenen retrohtava JRPG-läjä irtosi noin seitsemän euron kappalehintaan, mikä potentiaalisilla viihdetunneilla jaettuna ei taida tehdä juuri mitään. PS2:lle Phantom Brave ja Shin Megami Tensei: Lucifer's Call. DS:lle puolestaan kokolailla ne loputkin Final Fantasyt, jotka siltä alustalta vielä uupuivat; Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift, Final Fantasy XII: Revenant Wings ja Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time. Näiden päälle vielä Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride ja soundtrackilla ehostettu Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier (outojen japanipelien nimeämiskäytäntöjä ei voi kuin rakastaa) niin alkanee jo eläkepäivienkin ohjelma olla selvillä ^^;