Ja niin on L.A. Noire 22 tunnin jälkeen paketissa. Tarina osoittautui mukavan mittavaksi ja punoi näennäisen irralliset juonenpätkät hienoksi, tarkkaan mietityksi ja hyvin käsikirjoitetuksi kokonaisuudeksi. Loppupuolella annosteltiin kosolti lajityypille ominaisen rouheaa tylyyttä ja menokin muuttui astetta suoraviivaisemmaksi rymistelyksi. Muutaman kenties jopa ylikoukeroisen tapauksen jälkeen tuo oli oikeastaan ihan tervetullut tahdinvaihdos.

Peli ei jättänyt kylmäksi mutta taskulämmintä paremmaksi se ei yltänyt. 40-luvun Los Angeles on uudelleenmallinnettu suurella huolella ja rakkaudella mutta seitsemän vuoden kehitystyön aikana olisi pitänyt panostaa myös siihen, että sieltä löytyy riittävästi mielekästä tekemistä. Nyt käteen jäi vain iso alue, jossa kaikki kadut näyttivät lopulta samoilta ja jossa samoja maneereita toistettiin ihan liikaa. Tasaisuudesta kertoo ehkä eniten se, ettei pelin 21 tapauksesta yksikään jäänyt sen ihmeemmin mieleen.

Kovaksikeitetyt dekkarit eivät toki anna paljoa liikkumavaraa ilman illuusion särkymistä mutta silloin pitäisi miettiä, toimisiko kaikki paremmin vaikka nyt sitten tiukemmaksi pakattuna kolmannen persoonan toimintaseikkailuna kuin aakeana, laakeana hiekkalaatikkona. Hyvät pisteet tarinasta ja yksityiskohdista mutta toteutustapa ei välttämättä ollut se paras mahdollinen.

Tosin yhden kun lopettaa niin kaksi pomppii jo jonon jatkoksi. Kirotut, siunatut alennusmyynnit ^^; Amazon.co.uk tarjoaa yhä Super Saver Delivery -ilmaistoimitustaan myös Suomeen, joten sen valikoima on säännöllisen seurannan arvoista. Tällä kertaa mukaan tarttuivat PS3:lle sekä Need for Speed -brändistään kovasti irti pyristelevä Shift 2: Unleashed, että pirteän värikäs tasohyppely De Blob 2. Selvitellään kesän mittaan, onko noista mihinkään.