Viimein tässäkin taloudessa siirryttiin laihdutuslinjalle PS3-raudan päivittymisen myötä. Uskollisessa vanhassa 60Gb:n sotaratsussa ei sinänsä ole ollut mitään vikaa mutta iso koko, iso virrankulutus, tuulettimen äänekäs pöhinä ja erityisesti jatkuvaa siivoamista vaativa, nykystandardien valossa aivan riittämätön kovalevy ovat rassaneet jo jonkin aikaa. Siispä pieni ja terhakka, Movella ehostettu 320Gb Slim tilalle ヾ(^∇^)

Tiedonsiirtotyökalu huolehti varsin näppärästi kaiken mahdollisen sisällön siirtämisestä laitteesta toiseen. Kokolailla täyden kovalevyn sisältämän datan muutto vei miltei pari tuntia mutta lopputulos oli käyttäjäprofiileja, PSN-ostoksia, pelitallennuksia ja teemoja myöden kiitettävän siisti 1:1. Samassa yhteydessä tuli lunastettua ilmaiseksi PSN:n paluulahjoina Wipeout HD, sen Fury-lisäosa ja kotoinen Dead Nation. Kiitos Sony mutta krakkerit, pitäkää tunkkinne. Imette aasia.

Sinänsä hauskan mutta pitkässä juoksussa auttamattomasti liian kömpelön Wii-kokemuksen jälkeen suhtaudun Moveen yhä enemmän kuin varauksellisesti mutta kaipa edes nuo bundlen sisältämät demot tulee jossain vaiheessa kokeiltua läpi. Tärkeintä kuitenkin on, ettei ainakaan hetkeen tarvitse jokaisen mahdollisen pelin kohdalla miettiä, onko sitä tallennustilaa vielä riittävästi vai ei (^o^)/

Ja tänään 35 vuotta mittarissa. Yay! Keski-iän kriisiä kehiin vaan; I fart in your general direction! Ja niin tosiaan, myös tämän vuoden E3 on täydessä vauhdissa! Huomenna voinee jo analysoida, mitä Kolmella Isolla onkaan meille konsolipelaajille tulevaisuudessa tarjolla.